Bank

Bank er et ord som vi ofte hører. Ordet virker ganske gammeldags og kanskje veldig lite spennende. Før i tiden gikk vi jo til banken for å sette inn penger og spørre om lån. Vi hadde jo sparebøker for slik at vi kunne følge med på hvor mye penger vi hadde i banken. Vi kunne da ta med oss denne boken til banken, hvor de stemplet boken og skrev ned nytt beløp. Alt var veldig tregt og ikke så praktisk. Det førte også til at det var bankbygninger overalt. Dette var en gammeldags og dyr måte å drive bank på.

Teknologi og finans

Nå om dagen er det en helt annen dynamikk i bankbransjen. Det koster mye mindre å drive med bank fordi det ikke kreves masse fysiske bygninger og steder som holder styr på hva som er hvor. Dette er veldig fint for folk som ønsker å drive med innskudd eller utlån av penger. Det er mer viktig at du som ønsker å drive med utlån av penger kan teknologi. Nå er banken på mobiltelefon og banken er i lommen din. Du må kunne lage en app og du må kunne ha gode internettsider. De fleste går ikke i banken lengre. Banken må komme til personen. Ingen står opp for å stikke innom banken for å sjekke saldo eller ta ut penger. Det gjør man på telefon. Nå om dagen kan du overføre penger rett til en venn med et par tastetrykk. Du kan også følge med på hvor mye penger du har og hvor de går hen med noen tastetrykk. Bank utvikler seg i rasende fart.

Skap noe i dag

Er du en type som liker å tenke nytt, samt at du er vant til å gå mot strømmen? Det finnes mange muligheten innenfor finans og bank da alle gjerne vil at banktjenester skal være lettere å få tak i og lettere å jobbe med. Finnes det noen måter som du kan jobbe raskere på vil du gjerne vite om disse. Det samme gjelder for alle som må innom en bank, de vil at det skal gå fort. Hvor fort kan penger overføres mellom landegrenser er et spørsmål. Hvor fort kan penger overføres til andre innlands er et annet spørsmål. Hvem skal betale for dette er et siste og veldig godt spørsmål. Med teknologi kommer det kostnader for å utvikle teknologi, men det spares veldig mange kostnader ved å slippe prosesser og steder å jobbe. Har du en god ide så må du satse. Ta deg et pust i bakken og sett i gang. Det koster så lite å starte. Det koster nok litt, men her kan du fort få penger ved å ta opp et lån selv. Du kan ta opp et lån på huset eller så kan du ta opp et billig forbrukslån. Da kommer du i gang og det koster deg ikke så mye hver måned.